In 2019 zijn we gestart met de zevende editie van onze Theory U Experience. Deze pagina is bedoeld voor de deelnemers aan de tweedaagse Groepsdynamica. Privacygevoelige informatie is beveiligd met een wachtwoord.

Tweedaagse Groepsdynamica:  25 & 26 april  en 9 & 10 mei 2019

Wij  mensen leven en werken in systemen. Een systeem kan een kleine groep zijn, een klas studenten, jouw team, een mbo-college of de gehele organisatie. Een  systeem dat niet goed functioneert belemmert persoonlijke ontwikkeling, een systeem dat “gezond” is, biedt ongekende mogelijkheden.

Doel van de tweedaagse Groepsdynamica is het “aan den lijve” heel praktisch ervaren hoe een groep zich ontwikkelt. (Alle initiatieven binnen onze Theory U Experience zijn gericht op ervaringsleren). Tegelijkertijd komt de theorie van groepsdynamica aan bod. Simpele voorbeelden hiervan zijn: “het belang van welkom”, “de rol van de leider”, of de functie van (schone) boosheid.

Aan het eind van de twee dagen heb je nieuwe handvatten aangereikt gekregen over en ervaringen opgedaan in het werken met groepen vanuit het perspectief van groepsdynamica.

Het programma wordt begeleid door twee ervaren en deskundige trainers, Ninouk Hehenkamp en Annemiek Streng.

 

Onze Theory U Experience – onderdeel van Route 66 – is gebaseerd op het gedachtengoed van Theory U en het organiseren van Synchroniciteit en Flow. Onderstaande filmpjes geven een korte introductie van dit gedachtengoed. Ter inspiratie…

Tweedaagse Groepsdynamica 25 en 26 april

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tweedaagse Groepsdynamica 9 en 10 mei

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De 3 Werelden

De 3 Werelden en de blinde vlek

Op de hoogte blijven van de Theory U Experience?

Schrijf je in en je ontvangt berichten als er nieuwe activiteiten zijn!

Je aanmelding was succesvol!

Share This