Ruim vijf jaar heb ik als voorzitter leiding mogen geven aan werkmaatschappij Zuidoost van het ROC van Amsterdam. Het waren jaren met veel verandering en dynamiek. Ik heb het een voorrecht gevonden om met zoveel inspirerende en bevlogen mensen te mogen werken. De passie waarmee collega’s zich iedere dag weer inzetten voor een ontzettend belangrijke en kwetsbare doelgroep heeft blijvende indruk gemaakt.

Bij het vertrek heb ik een fantastisch afscheid gekregen. De studenten van het Veiligheidscollege stonden vormden bij de ingang van de school een  erehaag. Eenmaal binnen bijzondere acts en  inspirerende verhalen van Martijn Aslander (medeauteur van het boek Easycratie) en Odette Vermeulen (directeur MBO College Zuidoost). En als verrassing een mooie parodie in de vorm van een film. Het waren fantastische jaren!

 

 

Ruim vijf jaar heb ik als voorzitter leiding mogen geven aan werkmaatschappij Zuidoost van het ROC van Amsterdam. Het waren jaren met veel verandering en dynamiek. Ik heb het een voorrecht gevonden om met zoveel inspirerende en bevlogen mensen te mogen werken. De passie waarmee collega’s zich iedere dag weer inzetten voor een ontzettend belangrijke en kwetsbare doelgroep heeft blijvende indruk gemaakt.

Bij het vertrek heb ik een fantastisch afscheid gekregen. De studenten van het Veiligheidscollege stonden vormden bij de ingang van de school een  erehaag. Eenmaal binnen bijzondere acts en  inspirerende verhalen van Martijn Aslander (medeauteur van het boek Easycratie) en Odette Vermeulen (directeur MBO College Zuidoost). En als verrassing een mooie parodie in de vorm van een film. Het waren fantastische jaren!

Share This