Toen de eerste contouren van Route 66 in januari 2011 ontstonden, zijn we 3 dagen druk aan de slag geweest met het concretiseren van wat Route 66 nu eigenlijk is. We hadden  de keuze gemaakt om de principes van Theory U leidend te laten zijn voor “onze reis” en hadden Erik Mandersloot bereid gevonden ons hierin te begeleiden. We hebben bezoeken afgelegd aan succesvolle bedrijven om waar te nemen waarom zij het zo goed doen. Zo waren o.a. we op bezoek bij de Schipholgroep, Paypal, Microsoft, de Teamacademie en een softwarebedrijf uit India. De succesvolle principes die we hebben gezien hebben we vastgelegd in een Prezi: Startprezi Route 66. Ook is ons proces door Wim Beijderwellen treffend vastgelegd. Een fantastische ervaring die ons veel heeft geleerd. Een mooi vervolg van Route 66.

Toen de eerste contouren van Route 66 in januari 2011 ontstonden, zijn we 3 dagen druk aan de slag geweest met het concretiseren van wat Route 66 nu eigenlijk is. We hadden  de keuze gemaakt om de principes van Theory U leidend te laten zijn voor “onze reis” en hadden Erik Mandersloot bereid gevonden ons hierin te begeleiden. We hebben bezoeken afgelegd aan succesvolle bedrijven om waar te nemen waarom zij het zo goed doen. Zo waren o.a. we op bezoek bij de Schipholgroep, Paypal, Microsoft, de Teamacademie en een softwarebedrijf uit India. De succesvolle principes die we hebben gezien hebben we vastgelegd in een Prezi: Startprezi Route 66. Ook is ons proces door Wim Beijderwellen treffend vastgelegd. Een fantastische ervaring die ons veel heeft geleerd. Een mooi vervolg van Route 66.

Share This